SMARTSCHOOL WEERSTATION

Schoolboeken

In samenspraak met het oudercomité werkt de school i.v.m. de aanschaf van de schoolboeken samen met Iddink boekenfondsservice.

De boekenlijst wordt door de school opgemaakt per jaar en per richting. De bestelsite van iddink staat reeds online voor schooljaar 2018-2019. Iedereen kan dit thuis doen van op zijn eigen computer. Eerst moet u een account aanmaken.  Dit kan over de jaren heen actief blijven.  De schoolcode voor volgend schooljaar is B6HPTQF6. Via onderstaande link vindt u tevens een brochure met de werkwijze en een brief met de concrete bestelinformatie.

Ouders/leerlingen met vragen of problemen kunnen terecht bij Iddink op het nummer 014 30 41 70. Indien men u niet kan helpen, kan u terecht op het schoolsecretariaat.

De school verplicht niemand om de boeken via het boekenfonds te bestellen. Het is een dienst die de school aan de leerlingen en de ouders aanbiedt.

Website: www.iddink.be

Bekijk ook onze documentenbank.

Indien u liever zelf via een andere weg uw schoolboeken aankoopt, kan dat natuurlijk ook.  U vindt de boekenlijst voor schooljaar 2018-2019 in onze documentenbank.